En Herlig Oppskrift pa Sommeren
En Herlig Oppskrift pa Sommeren

Ta mye solskinn og blande sammen med krystallklart vann fra Middelhavet, legg till alle nyanser av grønt og blått fra turkis til smaragd, så en liten dash sommerbris, noen skyggefulle Pinjetrær på en solrik sandstrand, legg til stille bukter og sandstrender du kan ha for deg selv, bland alt sammen med eksotiske øyer og legg til oliven og appelsiner, og til slutt et sitrontre.

Server med tindrende blå himmel, en romantisk solnedgang og fortryllende stjerneklare netter sammen med gode venner ,til bords, med verdens beste og sunneste mat, pluss førsteklasses lokal vin i glassene.

Kan det bli bedre? Jo da! Legg så til en fullvoksen ketchrigget motoryacht på 30 meter, også kalt Gulet.

Ei skute bygget med lange tradisjoner i tyrkisk maritim historie, med rommelige lugarer, med aircondition og et mannskap som tar deg med på ditt livs opplevelse.

Da er du på Blue Cruise! Hele konseptet Bla Cruise i Tyrkia en blanding av det vi ønsker oss aller mest når vi er på ferie.

Blue Cruise er også en reise gjennom et 3000 år gammelt historisk landskap, med ruiner helt tilbake til greskromersk tid.

En Herlig Oppskrift pa Sommeren

En Herlig Oppskrift Pa Sommeren

Dette er en privilegert form for ferie, fjernt fra daglige rutiner og helt fri for stress, en ferie som du aldri har opplevd maken til! Det finnes ingen annen form for ferie hvor du kan slappe av og bli skjemt bort av et mannskap som seileer deg dit du ønsker. En Herlig Oppskrift pa Sommeren

Dette er den ultimate formen for ferie! Den gir deg anledningen til å være sammen med gode venner, om bord i en luxuriøs Yacht, på vei i et landskap med bukter med krysstallklart vann og med sandstrender helt for deg selv og dine venner, eller ankret opp i en liten kystlandsby uten andre turister enn dere.

Siden det tyrkiske kjøkken er et av verdens beste, kan du forvente måltider som i seg selv er et minne for livet.

En Herlig Oppskrift pa Sommeren

Når de blir servert av et mannskap, hvis eneste oppgave er å sørge for at du trives, er du så nær den mest perfekte dagen i ditt liv du kan komme. 

Avslutt så dagen på akterdekket, med et glass Kappadokisk vin, eller et glass lokal Raki, også kalt Løvemelk, så er du bokstavlig talt i himmelen, men vi velger å kalle det “Blue Cruise”. En Herlig Oppskrift pa Sommeren