Bla Cruise i Tyrkia

Bla Cruise i Tyrkia

Bla Cruise i Tyrkia

Programmer for “Blå Cruise” er uendelige, siden det er så mange bukter og strender og små byer langs kysten. Derfor kan du velge og vrake i opplevelse som passer deg best.

Vi kan tilby sport, kultur, shopping, party, ro, avslapping, sol, varme, klart vann, strender og bukter, helt for deg selv.

Vi vet at alle ønsker å legge stresset og presset bak seg og komme seg vekk fra det hele, ut i den frie naturen hvor fred og ro beroliger sinnet.

Vi er alltid på vei til et slikt sted på den Tyrkiske Rivieraen. Det er innlysende at du ikke kan få nok av vakre laguner og stillhet, men vi reiser allikevel videre, for det er så mye mer å se og oppleve om bord i en yacht. Mannskapets oppgave er å vise deg fantastiske steder og servere deg verdens beste mat.

Bla Cruise i Tyrkia

Du og dine nærmeste venner og familie, alene, i en stille bukt , med en egen sandstrand, alt for dere selv. Da er du konge! I det minste for et døgn!
Etter varm tyrkisk te, servert i små glass, er det tid for middag på akterdekket.

Det er allerede mørkt og stearinlysene blafrer svakt i den siste varme solgangsbrisen. Det er dette, bildet av ferie, som er balsam for sjelen. bla cruise i tyrkia
Gode venner, god mat og en ramme som tatt ut av et eventyr. Ingen støy fra hektiske mennesker og maskiner, bare glade mennesker og den siste solgangsbris. Det er slik et blått cruise er!

Neste dag byr på nye oppdagelser. Kysten er full av historie. Ruiner fra Gresk-Romersk tid, den Persiske perioden, Hetittenes korte og voldelige historie. best cruising destinations

Bla Cruise i Tyrkia

Eller rett og slett sport : Paragliding, dykking, padling og sykling. Mulighetene er mange! Et besøk i en koselig kystlandsby er høydepunktet for mange. Shopping og en strand-kafe med utsikt til yachten som er ditt hjem i en hel uke. bla cruise i tyrkia
La oss i Atol Yachting og Akasia Yachting hjelpe deg med å finne din ferieyacht, med det riktige mannskapet, så kan du sørge for å ta med deg dine venner og familie. Sammen kan vi oppleve en uforglemmelig uke i et av de vakreste områdene på jorda. Det er ingen overdrivelse!, Jeg lover!