Gulet Charter i Tyrkia

Gulet Charter i Tyrkia

Gulet Charter i Tyrkia.

Gulet Charter i Tyrkia hadde stort oppsving i løpet av 90-tallet med luksuriøse Gulets og store motoryachts, seilbåter og katamaran er de beste båtene. Kvaliteten på båtene strekker seg fra de ganske så enkle til de aller mest luksuriøse, alle med et profesjonelt mannskap.

De aller flotteste kan sammenliknes med fem stjerner pluss hoteller. Atol Yacht tilbyr blå cruise med disse båtene i Tyrkia og de greske øyene. Luksus gulet charter er en unik måte å dele uforglemmelige øyeblikk med din kjære..

Når drømmene dine er utstyrt med for mye fantasi og du ønsker å bli servert middag med stearinlys på bordet, under stjernene, gulet charter i tyrkia

Gulet Charter i Tyrkia.

Eller frokost i morgensolen der turkis farget vannene speiler frodige, grønne furuskoger, og båten er forankret i din private bukt hvor du kan svømme i krystallklart vann som holder +25 varme grade.

Tyrkia tilbyr en slik ferie på sitt beste, charter er privat Yacht med mannskap i Tyrkia, unødvendig å si at dette er et luksus cruise, uavhengig av hvilken kvalitet du velger på yachten du chartrer.

Det er luksus å være i Paradis og det er Paradis du er i når du seiler langs den Tyrkiske Rivieraen.

Seiling er tradisjon og når kursen settes er det alltid mot et nytt lite stykke Paradis. Valgene er uendelige og reiserutene er mange. gulet charter i tyrkia

Gulet Charter i Tyrkia.

Atol Yacht er brookere. Vi selger båter i alle kategorier og størrelser. Med vår omfattende markedserfaring og kunnskap om båtene kan vi tilby deg de beste båtene til riktige priser.

Den nye generasjon Gulets er bygget med state of the art teknologi, alle med full aircondition, varmt og kaldt vann, og noen med jacuzzi ombord.

De er havets Rolls Royce! Antallet passasjerer på en gulet varierer. Mellom 4 og 8 dobbeltlugarer og en lengde fra 19 til 45 meters er vanlig. Det er god plass til alle og alle lugarer har egen dusj og wc. Mannskapet sover i egne lugarer. Ellers finnes en stor salong, en fullt utstyrt bysse og masse plass til soling og avslapping.

Gulet Charter i Tyrkia.

Helt akter ligger “Dueslaget”, det mest komfortabelt stedet på båten, beskyttet av en solskjerm. gulet charter i tyrkia
I motsetning til en «Bareboat» hvor det knapt er plass til noe annet enn å seile og sove, tilbyr en Gulet dusj på dekket etter et salt bad. En Gulet frakter inntil 5 tonn med ferskvann på tanken.