Yachts Til Salgs

Yachts Til Salgs

yachts til salgs

Gulet Yachts er et begrep i Tyrkia. Store og komfortable båter med dobbelt lugarer, aircondition, dusj og wc.

Legg så til stor uteplass, solsenger og ett mannskap som står til tjeneste bare for deg og dine, så en kokk som lager nydelig tyrkisk mat.

Pluss på et asurblått hav, som holder ca 26 grader, og deg selv sittende på akterdekk med noe godt i glasset.   Da har du de viktigste ingrediensene i et “Blått Cruise“, en ferieform som er et begrep i Tyrkia.

Det har vi gjort i over 20 år. Gulet Yachts er et begrep i Tyrkia. Store og komfortable båter med dobbelt lugarer, aircondition, dusj og wc.

Legg så til stor uteplass, solsenger og ett mannskap som står til tjeneste bare for deg og dine, så en kokk som lager nydelig tyrkisk mat. Pluss på et asurblått hav, som holder ca 26 grader, og deg selv sittende på akterdekk med noe godt i glasset. yachts til salgs

Da har du de viktigste ingrediensene i et “Blått Cruise”, en ferieform som er et begrep i Tyrkia. Alt startet på 1930-tallet da en tyrkisk dikter leide en vanlig bredmaget fiskebåt, kalt Gulet, og reiste på båtferie langs Tyrkias vakre sydkyst.

yachts til salgs

Han skildret reisen og det ble starten på en ferieform som vi i dag kaller for Cruise, og som tyrkerne markedsfører som “Det Blå Cruiset”.
I dag finnes det over 80.000 Gulet Yachts som reiser på slike Cruise. Vi har  den moderne utgaven av Gulet Yachts til salgs, både nye og brukte, i alle prisklasser.  Vi har hatt yachts til salgs i over 20 år.

De fleste Gulet Yachts er over 20 meter og har en bredde på over 5 meter. To motorer ombord er en fordel på grunn av sikkerhet og slitasje, ikke minst når det gjelder manøvrering inn og ut av trange havner.

Vi anbefaler båter med to generatorer på grunn av driftsikkerhet og slitasje. Det er mye hydraulikk og  aircondition om bord, så slitasjen kan bli stor med bare en generator.

Vi har Yachts til salgs med kvalitet og høy sikkerhet, båter som vi selv ønsker å seile. Sammenligner du skandinaviske priser med hva du får for samme summen hvis du kjøper en Gulet Yacht, finner du fort ut at du får mye mer igjen for pengene. yachts til salgs

Alt er større, bedre, og alt er luksus. Skrog  som er epoksylaminert  gjør at Gulet Yachts holder i 100 år, eller mer, hvis de gjennomgår årlige reparasjoner og vedlikehold.

yachts til salgs

Det er rimelig i Tyrkia. Det samme gjelder lønn til mannskapet.
Legger du til at vi hjelper deg med å chartre din Gulet ut i det tyrkiske markedet, kan du dekke de årlige driftutgiftene bare ved 6 uker i charter per  år. Øker du til 10 uker, har du mange penger til å nedbetale båten med. Øker du ytterligere til ca. 20 uker i året har du fort en pen fortjeneste.

Samtidig har du en feriebåt i luksusklassen for deg og familien, en Yacht du med stolthet kan låne bort til dine venner og forbindelser. Vi ønsker å invitere deg med på en visningstur til Tyrkia.

Der besøker vi et båtbyggeri og viser deg hvordan vi bygger en Gulet Yacht. Så tar vi deg med ombord i flere Yachts  til salgs i forskjellige størrelser og prisklasser. Felles for dem er at de er alle sammen luksus Gulet Yachts.

Da får du et inntrykk av hva en Gulet Yacht er og hvordan vi i Atol Yachting arbeider for å tilfredsstille deg som vår kunde. Med din tillit kan vi opprettholde vårt gode rykte. Yachts til salgs

FLAGG
Det finnes mange “flaggstater” som det er verd å vurdere. Hvis man ønsker å chartre ut båten i Tyrkia kan det lønne seg å seile under tyrkisk flagg.

Da slipper man den årlige cabinavgiften som båter med andre flagg må betale. Ellers er det mange som ønsker å seile under “Stars and Stripes” og registrere båten i staten Delaware. Det gir andre typer fordeler.

Vi hjelper deg gjerne med og velge flagg og registre båten i ønsket land.