yacht charter
Yacht Charter pa den Tyrkiske Rivieraen

Å chartre en moderne motoryacht i Tyrkia er noe helt spesielt. Det er en ny verden der du og gjestene dine får 1. klasses behandling fra du setter dine ben om bord til du går ned landgangen for siste gang. Det er en intimitet som mangler sidestykke, og midt i dette er du, omgitt av tradisjonell tyrkisk gjestfrihet og vennlighet.

Kombinasjonen mellom det grønne landskapet og den asurblå sjøen, og en sol som alltid skinner og et vann som holder +24 grader 7 måneder i året, det er crewed motor yacht charter i Tyrkia.
Sammenliknes prisene for Motor yacht Charter på den tyrkiske rivieraen med prisene på den franske, får du mye mer igjen for pengene i Tyrkia.

Flere og flere kjendiser er å se i Gocek Yachthavn hver sommeren. De har oppdaget skjønnheten i landskapet og gjestfriheten i havnene og kommer hit med Yachtene sine, eller leier en av oss! Du kan erfare Tyrkias magi om bord i en flytende luksusvilla, det er faktisk det en motoryacht er. – Yacht Charter pa den Tyrkiske Rivieraen

Yacht Charter pa den Tyrkiske Rivieraen

Yacht Charter pa den Tyrkiske Rivieraen

Å cruise langs den tyrkiske riviera er å oppleve mil etter mil med urørt natur og små havner hvor tyrkerne behandler deg som en venn. Det er å kjøle seg ned i krystallklart vann, ligge på en strand helt for deg selv, eller bare sitte på dekke og nyte landskapet mens du nipper til en iskald drink. Det kan ikke bli bedre! Vi i Atol Yachting hjelper deg gjerne med å finne den yachten som dekker dine ønsker og behov.

Når det gjelder leie av en motoryacht i luksusklassen med mannskap, er vi stolte av vvår flåte og vi vet vi kan tilby deg det aller beste markedet kan tilby. Hvis du ønsker å cruise om bord i en privat Yacht andre steder i Middelhavet, kan vi hjelpe deg. Vi har kontakter i alle havner som tilbyr private cruise, og våre kapteiner kan planlegge Blue Cruise alle steder i Middelhavet. Kontakt oss! Via e-mail eller telefon før du chartrer din neste luksusferie om bord en Yacht med mannskap. Vi hjelper deg gjerne å planlegge ditt neste Blue Cruise. – Yacht Charter pa den Tyrkiske Rivieraen